Kwaliteitsvol Kempens vakmanschap

Over ons

Fransen Bouwonderneming groeide de afgelopen decennia uit tot een betrouwbaar aannemingsbedrijf uit Oud-Turnhout. Wij onderscheiden ons op vlak van kwaliteit en snelheid van uitvoering. Wij beschikken over een 45-tal medewerkers - waarvan de overgrote meerderheid ervaren stielmannen - om uw bouwproject in goede banen te leiden. Onze bouwprojecten situeren zich in de volledige provincie Antwerpen en daarbuiten.

Deadlines

Wij hechten het allergrootste belang aan deadlines. Wanneer nodig steken we graag een tandje bij om de afgesproken opleveringsdatum te behalen.

Ruwbouwwerken

Voor de ruwbouwwerken specialiseerden wij ons met eigen vakmensen in het traditionele metselwerk. Bij totaalprojecten werken we – onder onze coördinatie en verantwoordelijkheid – samen met onze vaste onderaannemers.

Grote projecten…

Dankzij onze schaalgrootte kunnen wij probleemloos grotere bouwprojecten aan. Wij realiseerden al talrijke appartementsgebouwen en residenties, kantoren, serviceflats, woonzorgcentra, villa’s en woningen. Ook renovatie behoort tot de mogelijkheden.

…toch persoonlijke aanpak

Ondanks onze sterke groei de afgelopen jaren hechten wij veel belang aan een persoonlijke en klantgerichte aanpak. Zaakvoerder Tom Fransen staat nog zelf in voor de eerste klantencontacten en blijft doorheen het hele project eenvoudig bereikbaar.

Investeringen

Fransen Bouwonderneming investeerde de afgelopen jaren fors in een moderne vloot en een gloednieuw machinepark waaronder torenkranen, vrachtwagens, bestelwagens,… Deze middelen laten ons toe om uw project veilig en tijdig af te werken.